TÄLLÄ HETKELLÄ EI OLE SUUNNITTEILLA OLEVA PENTUJA


Bonnyn ja Rion pennut ovat syntyneet 16.08.2023

2u+4n ei vapaita pentuja

 

A-PENTUE

 KEVÄT/KESÄ 2023


Bonny ultrattu tiineeksi 13.07.2023 
pennut syntyvät viikolla 33.


EMÄ

FI AVA Devoted one's cosmic glow 
"Bonny"


Syntynyt: 25.06.2017
HD A/A
ED 0/0
Silmät:terveet 

Sydän: OK
Selkä LTV1 SP0 VA0
MDR +/+ DM N/N
LT +155 +++

Näytellyt: Vara sert ja vara cacib
Agility: FI AVA 

Harrastukset: Agility, rally-toko RTK3, toko ja näyttelyt

KOIRANET


ISÄ

 FI MVA Dancing spirit Argent warrior
"Rio"


Syntynyt: 19.05.2014
HD: B/A
ED: 0/0
Selkä: LTV1 SP0 VA0
Silmät: Muu vähämerkityksellinen kaihi : todettu
MDR1 +/+ DM N/N
LT +138 +++

Harrastukset: Tottis, Jälki ja Nosework 


KOIRANET

OMISTAJAN KERTOMAA RIOSTA:

Rio on 66 cm korkea ja 44 kiloinen raamikas uros. On ollut aina terve, eläinlääkäriä on käyty tervehtimässä vain pakollisilla rokotuksilla sekä PEVISA-tutkimuksissa. Ei allergioita eikä iho-ongelmia, mutta liian rasvaiset luut saavat vatsan sekaisin. Luonteeltaan herra on avoin, itsevarma, utelias, leikkisä ja aina valmiina touhuamaan. Puolustaa itseään, jos toinen uros tulee äristen iholle, mutta ei alota rähinöitä. 

Riistaviettiä ei juurikaan ole, vaikka hajut kiinnostavatkin kovasti. Metsälenkillä voi olla irrallaan ilman pelkoa että lähtisi karkuteille. Omalla tontilla pysyy myös ilman aitaa. Hyvin helppo uros kaikkinensa.

Rion kanssa on harrastettu omaksi iloksi metsä- ja peltojälkeä, joissa molemmissa poika on hyvin innokas.

Riolla on kaverina neljä vuotta nuorempi uros. Laumahierarkkia näiden välillä on hyvin selvä, nuorempi saa vähän koetella rajojaan mutta hyvin vähäeleisesti Rio tarvittaessa osoittaa olevansa se lauman pomo. 

Rio myös rakastaa lunta ja vettä. On innokas uimari kun vain saa siihen tilaisuuden ja metsästä löytyvätkin vesiojat ja kuralätäköt. Usein joutuukin lenkin jälkeen tästä syystä pesulle.

 

TIETOA BONNYSTA 

Bonny on 62 cm korkea ja 32 kiloinen. Sillä ei ole allegioita, iho-ongelmia eikä herkkä mahaisuutta. Luonteeltaan tämä tyttö on avoin, tasapainoinen, itsevarma, utelias ja aina valmis touhuamaan ihmisten kanssa. Laumassa Bonny on aika dominoiva narttu, urosten kanssa toimii hyvin, mutta toisten narttujen kanssa saattaa tulla tappelua. Vieraiden ihmisten kanssa leikki ilman ongelmia. Riistaviettiä myös löytyy aika vahvasti, mikä pitää ottaa huomioon ulkoilussa.  

Bonnyn kanssa harrastetaan aktiivisesti agilitya (3. luokassa), rally-tokoa, tokoa ja näyttelyä ja noissa kaikissa lajeissa Bonny on pärjännyt todella hienosti. Bonnylla on todella hyvät harrastuskoira ominaisuudet: se palkkautuu hyvin sekä ruualla että lelulla. Bonny rakasta uimista ja metsässä vapaana juoksemista. 

Kotona Bonny on aina siinä missä sen rakastava ihminen on, se on todella hellyydenkipeä aina tunkee syliin ja nukkuu meidän vieressä sängyssä.


KUVIA PENTUEEN ISÄSTÄ
(kaikki kuvat Essi Halmesmäki)

KUVIA PENTUEEN EMÄSTÄ